CCM IMPORT-EXPORT vă oferă soluții la cheie,
punându-vă la dispoziție gama completă de servicii specifice:

CONSULTANȚĂ

Audit al instalațiilor existente
Studii de fezabilitate
Estimări de buget
Definire User Requirements

PROIECTARE

Concept proiect
Proiectare detaliată
Proiectarea construcției
Finalizare fișier tehnic

EXECUȚIE

Management de proiect
Furnizare
Instalare
Punere în funcțiune

VALIDARE

Calificarea proiectării
Calificarea instalațiilor
Calificarea operațională
Calificarea procesului

PREZENTARE
GENERALĂ A
PROIECTELOR

Peste 50 de proiecte în industria hi-tech

Aplicații

Utilizare în industrie a camerelor curate

Aceste spații proiectate sunt indispensabile în industriile care necesită un control strict asupra contaminării. În sectorul farmaceutic, camerele curate sunt cruciale pentru fabricarea medicamentelor și a produselor sterile. Ele previn contaminarea încrucișată și protejează integritatea compușilor farmaceutici sensibili.

În mod similar, industria microelectronică și a semiconductoarelor se bazează pe camerele curate pentru a proteja componentele electronice delicate de praf și descărcări statice în timpul proceselor de fabricație. Biotehnologia și fabricarea dispozitivelor medicale depind, de asemenea, în mare măsură de camerele curate pentru a asigura siguranța și calitatea produselor.

Industria aerospațială folosește pe scară largă camerele curate pentru asamblarea și testarea navelor spațiale, sateliților și componentelor sensibile. Cerințele exigente ale explorării spațiului necesită cea mai mare curățenie pentru a evita defecțiunile sistemului cauzate chiar și de cele mai mici particule.

Mai mult, facilitățile de cercetare și dezvoltare care se ocupă de experimente sensibile, cum ar fi nanotehnologia și ingineria genetică, necesită camere curate pentru a menține mediile necontaminate și pentru a asigura rezultate precise.